Varmepumpe service.

Vi tilbyder forskellige typer serviceaftaler alt efter ønske og behov

Varmepumpe service

post-image

For varmepumper er der lovkrav om service jf. Arbejdsmiljø i Danmark såfremt at det har en fyldning større end 1 kg. Kølemiddel, At-vejledning B.4.4-1-1

Et service eftersyn er også din sikkerhed for at din varmepumpeinstallation er i en god og forsvarlig stand.

Vi udfører eftersyn op til 2,5 kg fyldning. Er du i tvivl er du altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om hvorvidt der er et lovkrav om service på din varmepumpe og for at afdække dit behov.

Garanti på nyere varmepumper:

Når man har fået installeret en ny varmepumpe vil der typisk være et krav fra producenten om at varmepumpen bliver serviceret efter producentens anvisninger for at opretholde garantien.

Vi vil altid være behjælpelige med evt. spørgsmål om garanti og evt. garanti forlængende service af dit produkt.

Varmepumpe, køb og salg af bolig:

Uanset om man skal købe eller sælge en ejendom med varmepumpe i er det en god idé at få denne serviceret og kontrolleret såfremt det ikke er servicereret inden for det sidste år.

Tilstandsrapporter fokusere ikke på varmepumpen og vurdere ikke standen af denne, hvilket kan give problemer for både køber og sælger. Et service vil for både sælger og køber være en god dokumentation for varmepumpens stand på salg/overtagelses tidspunktet.

Vi vil altid være behjælpelige med evt. spørgsmål om din varmepumpe i forbindelse med en bolighandel.

Ring eller book en tid nu!

Book allerede nu på mail eller telefon.

  • Lau´s varme er en lokal servicevirksomhed beliggende i Næstved, med stor knowhow og kompetence indenfor gas, oliefyr og varmepumpeservice samt fejlfinding. Jeg er uddannet VVS-energimontør og har arbejdet i VVS-branchen siden 1999 og sætter en stor ære i mit arbejde og finder alt i samarbejde med mine kunder den bedste løsning.